Terugblik 24-2-22 Granada

Terugblik 24-2-22 Granada

Wat weer een prachtige dag in Granada, het zag er niet naar uit dat het weer mee zou werken, maar toen wij in Granada aankwamen werd het zonnig en kon onze jas gauw uit.
Wat een mooie stad. Onze koffie stop was in het plaatsje Rio Frio, waar we bij een eerder bezoek naar Granada ook stopte, ik heb dat beschreven in mijn vorig verhaal hier worden in bakken steur gekweekt voor de kaviaar.
We hebben wat afgelopen en bekeken, eerst een mooie kerk veel barok. Een deel van de groep werd afgezet bij het Alcazaba waar ze een bezoek met een gids hadden een ander deel waar ik bij hoorde gingen met Francis naar de stad ik had het Alcazaba al jaren geleden bezocht, maar de stad kende ik nog niet wat een mooie gezellige grote stad je hebt je hebt hier wel een paar dagen nodig als je alles goed wil bekijken.
We pakten een taxi en lieten ons naar boven rijden waar we een prachtig uitzicht over de stad hadden en het Alcazaba de Alhambra wat mooi, we kwamen voorbij een klooster waar je bij een deur een luikje had en daar aan een koordje kon trekken het luikje ging open en er kwam een plankje tevoorschijn waar op een papier stond wat je kon bestellen, francis bestelde een zak Magdalena’s dat zijn typische Spaanse ? jes die in het klooster gemaakt worden door de nonnen de prijs stond op een briefje we betaalde in het luikje wat weer dicht ging en even later draaide het luikje weer en kwam het lekkers tevoorschijn, dit allemaal doodse stilte want de nonnen mogen geen contact hebben met niemand heel bizar. We hebben daar op het pleintje heerlijk wat gedronken met een lekkere tapa.
Toen lopend langs een prachtige weg naar beneden naar de stad van alles te zien mooie doorkijkjes dus genoeg tijd om lekker te dwalen en foto’s te maken, het was een heerlijke dag echt weer genoten.

OPGEVEN BIJ FRANDALUCÍA               
frandalucia@gmail.com of bel mij: +34 686 487 731
of Klik hier om te bellen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top