Reviews

Wat Onze Klanten Over Ons Schrijven

Otten63
Otten63
2023-01-24
Super leuke interessante tour! Super leuke en originele tour! Je komt op plekken die je zelf nooit zou vinden. Francis is echt een gastvrouw! Vrolijk, gezellig, veel kennis! De moeite waard!
Arjan M
Arjan M
2023-01-21
Frandalucía, gewoon een must om te ervaren Frandalucía, geeft excursies en meer, in en rond Malaga maar ook in de wijde omgeving. Met veel aandacht voor detail op het cultureel en niet te vergeten op het culinair vlak. Een kenner en fijnproever pur sang, een feest om te beleven en haar aan het werk te zien. De kennis die zij overbrengt is een genot om tot je te nemen. Kortom, gewoon doen :-)
peer
peer
2023-01-20
De leukste uitstapjes Altijd een goed voorbereide trip naar interessante en leuke bestemmingen met veel achtergrond informatie
Jeroen H
Jeroen H
2017-12-20
Bureauexcursie Andalusië Wij zijn met het bureau incl. partners een aantal dagen op excursie geweest in Andalusië (Sevilla, Granada en Cordoba) onder de enthousiaste begeleiding van Frandalucia (Francis Versteeg). Francis deed dat erg goed. Ze heeft ons veel laten zien van de steden, goede gidsen ingeschakeld, een afwisselend programma. Ons op sleeptouw genomen zonder daarbij zelf vervelend aanwezig te zijn. Leuk mens! Zeer aan te raden!
verkadeii
verkadeii
2017-11-18
Groepsreis met mensen met een lichamelijke beperking Afgelopen najaar hebben we met de Stichting Iromed weer een heerlijke reis in Andalusië gedaan voor mensen met een lichamelijke beperking. Onder de bezielende leiding van Francis hebben we weer van prachtige plekjes, heerlijke koffietentjes en lekkere lunches genoten. Ook het hotel dat Francis voor ons opgezocht was, was een schot in de roos!! Francis, dank weer voor al je inspanningen
nell
nell
2017-08-21
Aanbevolen!! Het is inmiddels bijna een jaar later. In oktober 2016 waren we in Spanje en was Francis onze reisleider. Voor ons de eerste keer dat we met een groepsreis meegingen, maar door Francis is het een topvakantie geworden, die we niet licht zullen vergeten. Haar onvermoeibare enthousiasme en liefde voor haar Andalusië zorgen ervoor dat wij zeker nog een keer een reis met haar zullen maken en dat we haar aan iedereen van harte willen aanbevelen. Maak een reis met Francis en je raakt er niet over uitgepraat.
587kees
587kees
2017-05-04
Rondreis Spanje Met Francis een prachtige rondreis door Spanje gemaakt. Haar kennis en enthousiasme over Spanje heeft ervoor gezorgd dat het echt een speciale reis geworden is. Er kan veel over geschreven worden maar eigenlijk moet je het zelf meemaken.
Marjon M
Marjon M
2017-04-20
Weekend Sevilla met groep van 25 personen Prachtige stad met een diversiteit aan bezienswaardigheden. Alles perfect georganiseerd door Frandalucia onze reisleidster. Hotel, vervoer, restaurantjes, fietsen en toegang tot alle bezienswaardigheden meer dan perfect geregeld.
Otten63
Otten63
2017-04-12
Waanzinnig indrukwekkend Andalusië! Mee geweest naar de binnenlanden van Andalucie. Wat gaaf! Op plekken geweest waar ik nooit zelf terecht was gekomen. Heerlijke geluncht in restaurant tussen de locals, mooie natuur en liefelijke dorpjes. Prachtige herinnering! De kans om het echte Andalucie op ontspannen wijze te leren kennen!
Henny v
Henny v
2017-04-08
excursie met Frandalucia Wij waren mee op een excursie naar Estpona, de grens van Gibraltar en Caseres we hebben genoten van de enthousiaste manier van vertellen over alles wat Andalucie zo mooi maakt Dank je wel daarvoor en gaan zeker een volgende dagtrip weer mee
Scroll to Top