WAAR GAAT FRANDALUCIA HEEN

WAAR GAAT FRANDALUCIA HEEN

Waar gaat Frandalucía allemaal heen
Uiteraard beperkt Frandalucía zich niet tot alleen Andalusië, regelmatig gaat zij met gasten op stap naar buurlanden Portugal en Marokko. In combinatie met de schitterende en nog steeds verborgen streek van Extremadura is Portugal ook een absolute aanrader. Of neem de Ruta de la Plata (zilverroute), via Extremadura met door de Unesco beschermde steden als Mérida en Caceres naar Salamanca en vervolgens richting het fascinerende Baskenland.
Behalve op wielen is het ook zeer wel mogelijk om met een groepje een paar dagen bv. Madrid, Bilbao, San Sebastian, Santander etc. te bezoeken. Het kan allemaal dankzij de ruim 30 vliegvelden en de fantastische AVE (hogesnelheidslijn)!


Bent u een wijnliefhebber? Dan móét u eens in uw leven in de prachtige Riojastreek geweest zijn, niet alleen de wijngaarden en bodega’s maar ook de imposante variatie in natuurschoon zal u verrassen. En wat te denken van het Duero gebied, het gebied van de Ribeira del Duero uero is Douro¬…..en het ruige Gallicië mey zijn heerlijk Albarino.

Incentives voor bedrijven en particulieren

Zowel voor bedrijven als particulieren kan Frandalucía het verschil maken in het organiseren van een reis op maat. Of deze nu 3 dagen, 5 dagen of 1 week duurt en met uw bedrijf of met uw familie, vrienden of collega’s wordt ondernomen, u kunt er zeker van zijn dat het een bijzondere ervaring wordt.


Veel Spaanse steden als bijvoorbeeld Madrid, Salamanca, Toledo, Granada, Sevilla en Málaga, zijn heel geschikt voor incentive reizen vanwege de moderne infrastructuur, de vele goede hotels met congresruimtes, de aanwezigheid van een vliegveld relatief dichtbij, overwegend goede weersomstandigheden en het fantastische natuurschoon dat zich overal in Spanje in de nabijheid van de grote steden bevindt.
Afhankelijk van uw wensen en budget kan Frandalucía u een aantal keuzemogelijkheden voorleggen.

ONTDEK ANDALUSIË MET UW

Francis is een ervaren en enthousiaste gids
die u het échte Spanje laat zien!

Scroll to Top