Tussen reizen en vakantie zit een groot verschil!

Als u met vakantie gaat betreft dit meestal een passieve dagindeling; u gaat naar het strand of zwembad, speelt een partijtje golf of tennis, gaat ‘s avonds heerlijk uit eten en het voornaamste is ‘het verstand op nul zetten’ en helemaal tot rust komen.

Als u gaat reizen is het verstand op nul zetten wel het laatste wat u kunt doen. U reist met uw huurauto kriskras door een bepaald gebied en u dient de gehele dag alert te zijn om op ongeschonden wijze van A naar B te komen. Een groot gedeelte van die dag wordt besteed aan het zoeken van bijvoorbeeld: hotels, restaurants, monumenten, natuurparken, etc. en het allerbelangrijkste: de juiste wegen! Natuurlijk helpt een boordnavigator daar bij, maar het blijft een gedoe en bovendien kunt u niet genieten van al het moois waar u langs raast. Komt daarbij nog het ‘vreemde’ weggedrag van de lokale bevolking, die er hele andere rijgewoontes op na houden dan thuis.

Het had misschien tóch leuk geweest om bijvoorbeeld de lokale keuken te ontdekken, een niet-toeristische muziekvoorstelling bij te wonen of zomaar bij iemand uitgenodigd te worden om binnen te komen. Helaas,… zonder het spreken van het Spaans zijn deze wensen moeilijk te verwezenlijken.

Vanaf nu is dit probleem opgelost! Frandalucía haalt al deze obstakels weg, zodat u al reizende op vakantie bent en u Andalusië ontdekt op een manier die heel verschillend is van alle andere reismogelijkheden.