Groeps rondreizen

Een groep kan variëren van 6 tot 50 personen. Frandalucía organiseert in samenwerking met FD Travel een aantal keren per jaar door haarzelf ontworpen rondreizen, waarop u zich kunt inschrijven.
Deze reizen kenmerken zich door vervoer met comfortabele luxe bussen, 4**** hotels met een culinair tintje, een goede balans tussen de fascinerende cultuur en overweldigende natuur en uitstekende Nederlands sprekende, lokale gidsen.

*****

Reizen voor de echte Spanje liefhebber

5 DAAGSE VOORJAARSREIS HUELVA EN EXTREMADURA

Deze reis vertrekt vanuit Malaga ! (Vertrek datum in april op afspraak)

Laat u meevoeren door onbekende regio’s in zuid west Spanje!
We bezoeken Huelva, inclusief Rio Tinto, Jerez de los Caballeros, Caceres, natuurpark Monfraque, de Kersenvallei/Valle del Jerte en Trujillo
Dit alles in Extremadura.

Meer informatie over deze Voorjaarsreis lees je hier

7-DAAGSE HERFSTREIS 2018
DOOR HET MIDDEN VAN SPANJE 5 – 11 NOVEMBER

Deze reis voert u langs bijzondere plaatsen te weten Madrid, Ávila, Salamanca, Trujillo en Toledo. U logeert in het centrum van Madrid, in Ávila wacht de prachtige Parador op u, in alamanca slaapt op een heerlijk landelijke buitenlocatie, in Toledo kijkt u vanaf de ontbijttafel op de stad met zijn Taag en in Trujillo overnacht u in een authentiek kasteel!
Het aantrekkelijke van deze reis bestaat onder andere uit de allerbeste lokale gidsen die u werkelijk kennis laten maken met hun stad.
Zo leert u het échte Spanje kennen met al zijn verschillen op geografisch, cultureel en culinair gebied. een uitgebreide beschrijving vind je hier

15 + 3 =

CHOOSE THE JOB THAT YOU LOVE
AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK IN YOUR LIFE