Groeps rondreizen

Een groep kan variëren van 6 tot 50 personen. Frandalucía organiseert in samenwerking met FD Travel een aantal keren per jaar door haarzelf ontworpen rondreizen, waarop u zich kunt inschrijven.
Deze reizen kenmerken zich door vervoer met comfortabele luxe bussen, 4**** hotels met een culinair tintje, een goede balans tussen de fascinerende cultuur en overweldigende natuur en uitstekende Nederlands sprekende, lokale gidsen.

RONDREIZEN VOOR DE ÉCHTE SPANJE LIEFHEBBER!

april Complete 5-daagse voorjaars- natuurreis met een historisch en culinair tintje Huelva en Extremadura

Laat u meevoeren door onbekende regio’s in zuid west Spanje!

We bezoeken Huelva, inclusief Rio Tinto, Jerez de los Caballeros, Caceres, natuurpark Monfraque, de Kersenvallei/Valle del Jerte en Trujillo. Dit alles in Extremadura……..Lees meer

7-DAAGSE HERFSTREIS  NOVEMBER 
DOOR HET MIDDEN VAN SPANJE

Deze reis voert u langs bijzondere plaatsen te weten Madrid, Ávila, Salamanca, Trujillo en Toledo. U logeert in het centrum van Madrid, in Ávila wacht de prachtige Parador op u, in alamanca slaapt op een heerlijk landelijke buitenlocatie, in Toledo kijkt u vanaf de ontbijttafel op de stad met zijn Taag en in Trujillo overnacht u in een authentiek kasteel!
Het aantrekkelijke van deze reis bestaat onder andere uit de allerbeste lokale gidsen die u werkelijk kennis laten maken met hun stad.
Zo leert u het échte Spanje kennen met al zijn verschillen op geografisch, cultureel en culinair gebied…… Lees meer

CHOOSE THE JOB THAT YOU LOVE

AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK IN YOUR LIFE

G-E3T9BW536G google79f9dc6de38831e9.html