Schrijf hier uw reactie:

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres word niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsmaatregelen bewaren wij uw ip adres 185.27.140.87.
Uw reactie word pas gepubliceerd nadat ik het gecontroleerd is op spam.
Wij behouden het recht om de reactie te bewerken, wissen, verwijderen, of om het niet te publiceren.
10 berichten.
Rijn Kwakkel Rijn Kwakkel uit Enschede heeft geschreven op 28 april 2019 om 10:19
Nou, van Coรญn naar Ronda door Andalusiรซ gereden: zover het oog reikt gecultiveerd landschap. Alle (olijf)bomen in keurige rijtjes. Op een paar onbruikbare heuveltoppen na. Paar dorpjes en wat windmolens. Als er natuur is, dan is het goed verstopt.
Irene Verkade Irene Verkade uit Delfgauw heeft geschreven op 18 november 2017 om 18:03
Afgelopen najaar hebben we met de Stichting Iromed weer een heerlijke reis in Andalusiรซ gedaan voor mensen met een lichamelijke beperking. Onder de bezielende leiding van Francis hebben we weer van prachtige plekjes, heerlijke koffietentjes en lekkere lunches genoten. Ook het hotel dat Francis voor ons opgezocht was, was een schot in de roos!! Francis, dank weer voor al je inspanningen
Nell Nell uit Oud Zuilen heeft geschreven op 21 augustus 2017 om 09:18
Het is inmiddels bijna een jaar later. Maar in oktober 2016 waren we in Spanje en was Francis onze reisleider. Voor de eerste keer dat we met een groepsreis meegingen, maar door Francis is het een topvakantie geworden die we niet licht zullen vergeten. Haar onvermoeibare enthousiasme en liefde voor haar Andalusiรซ zorgen ervoor dat wij zeker nog een keer een reis met haar zullen maken en dat we haar aan iedereen van harte willen aanbevelen. Maak een reis met Francis en je raakt er niet over uitgepraat.
Carla Carla uit ZAANDAM heeft geschreven op 23 november 2016 om 16:18
Wij zijn twee keer met je meegeweest. De eerste was Excursie naar Estepona, De grens van Gibraltar en Casares. Francis onze organisator gids, heeft ons het oude dorp van Estapona laten zien erg leuke wandeling. Van daaruit de grensplaats La Linea voor de koffie recht tegenover de Rots van Gibraltar. Dan richting Casares om te lunchen. vervolgens naar het bergdorp Casares een bijzonder mooi en artistiek dorp waar de stichter van Andalucie Blas Infante geboren is. Onderweg verteld Francis allerlei wetenswaardigheden over de streek en de dorpen erg interessant. De tweede excursie was naar de het skigebied Pradollano op 2200 meter hoogte in het dorpje aan de voet van het skigebied kun je heerlijk rondwandelen wat eten en of drinken Ook zijn we met de skilift naar het skigebied gegaan zo apart 3 uur daarvoor liep je nog heerlijk in de zon langs het strand. Daarboven wel goed smeren, want je wordt er veel bruiner als beneden! Dus ja ook een aanrader en zeker ook de uitleg van Francis onderweg ernaar toe zo kom je nog eens wat te weten over de omgeving. O en zeker niet vergeten de honing die je voor ons meebracht, die verkocht word in kraampjes langs de weg naar boven die was echt heerlijk. We gaan zeker weer mee als we in Carihuela zijn.
Joke Vlaanderen Joke Vlaanderen uit Sommant heeft geschreven op 26 oktober 2016 om 13:16
Wat hebben we een geweldige reis door Spanje gemaakt met jou Francis. Genoten van al je kennis, vrolijkheid en het is voor herhaling vatbaar! Ik denk dat onze hele groep het daar volmondig mee eens is.
Truus Truus uit Rozenburg heeft geschreven op 23 mei 2016 om 11:50
Ook ik kan natuurlijk net achter blijven om in het gastenboek te schrijven. Ben een paar keer meegeweest met Francis en wat gelachen hoor,oa naar de siรซrra nevada en sentenil om maar even iets te noemen. Onderweg lekker koffie met churros. Mmmmm ga zeker volgend jaar weer mee ,gr truus
Arie Arie uit Wateringen heeft geschreven op 7 oktober 2015 om 07:24
Francis, SPANJE was GEWELDIG! Zeker door jouw ontzettende enthousiasme voor Spanje en de omgeving, heb je ons de mooiste plekjes laten zien van Andalusiรซ, daarvoor hartelijk dank!
Frans & Ria Frans & Ria uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 30 september 2015 om 17:55
Francis,nogmaals dank voor de mooie reis die jij ons bezorgd hebt met je enthousiaste manier om iets van jouw mooie Spanje over te brengen op ons.GEWELGIG BEDANKT!!
Yvonne Yvonne uit Den haag heeft geschreven op 21 september 2015 om 13:29
Hey lieve Francis, Wij (Arie, Elly, Luc, Marleen, Yvonne en Edwin) hebben enorm genoten van je gezelschap en de vele leuke verhalen tijdens onze rondreis door het mooie Andalusiรซ. Wat is Spanje prachtig! Vele groetjes van ons allemaal!
Rossi Rossi uit Rotterdam heeft geschreven op 19 juli 2015 om 18:15
Door Frandalucia heb ik mijn hart verloren aan Andalucia. Authentiek, Weg van de gebaande paden, locale ervaringen, veel kennis en super interessant. Adviseer haar zeker aan vrienden en kennissen!