Terugblik! Verrassingstocht naar de Valle Lecrìn 10 juni 2021

We reden ditmaal naar de oostkant van Málaga tot aan de Grotten van Nerja waar we een lekkere koffiestop hielden. Vervolgens over de oude prachtige kustweg N340 (niet voor te stellen dat we in de jaren 70 alleen maar dit soort wegen hadden….) je waant je op de Côte Azur!
We gingen op weg naar Velez de Benaudalla aan het begin van de Alpujarras waar we een bezoek brachten aan de Historische Moorse tuin.
Een lekkere lunch wachtte op ons in Melegis aan t meer van Beznar.
Tot slot de enige rumbodega van Europa bezocht en natuurlijk geproefd!
Voorlopig was dit de laatste excursie tot oktober!! Wij Sabine en Francis wensen iedereen n mooie zomer toe!

Een Verrassingstocht, donderdag 10 juni 2021

Francis en Sabine hebben het genoegen u uit te nodigen voor de laatste dagtocht die we gaan organiseren vóór de zomerstop!

Onderweg stoppen wij voor de koffie en biologische pauze 😉

 Verrassingstocht Verrassingstocht Verrassingstocht  

We hebben deze keer de Tropische kant van de kust en een stukje van de Alpujarras uitgekozen met een uniek bezoek aan een historische Nasriden tuin uit Moorse tijden. Dit wordt de andere Generalife genoemd en is tot op heden onbekend bij de meesten. Dit wordt gegidst door een vakkundige gids in het Spaans en wij vertalen alles naar het Nederlands. Aansluitend rijden we een prachtige route door de Valle de Lecrín en komen uit bij een mooi gelegen restaurant met adembenemende uitzichten en met een typisch lokale lunch met drank inclusief.
Na de lunch keren we terug naar Motril waar we de enige rum destilleerderij van Europa bezoeken met natuurlijk een proeverij van dit heerlijks.
Daarna keren we voldaan en vrolijk terug naar huis!!

Opgeven bij sbsabine7@gmail.com of frandalucia@gmail.com
Prijs inclusief bezoeken en lunch (met drankje)
€ 50 per persoon NCCS Leden € 45 per persoon
Francis en Sabine

Verrassingstocht Verrassingstocht

Share This

Share this post with your friends!

G-E3T9BW536G google79f9dc6de38831e9.html eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzaXRlX3VybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZnJhbmRhbHVjaWEuY29tXC8iLCJuYW1lIjoiQ2FybGEgWmlqbHN0cmEiLCJlbWFpbCI6ImNhcnppamxzdHJhQGdtYWlsLmNvbSJ9.0YBmny8skgHJPMfimPNVaoYXJzZRfdUrPw0-HqQk5g8